День перший
МАГІЯ РЕЙОК
Орієнтовний виїзд, Париж, 16:00 — Орієнтовний прибуття, Венеція, 17:00
Ваша подорож розпочнеться в Парижі на борту блискучого поїзда Venice Simplon-Orient-Express. Влаштуйтеся в елегантній каюті, насолоджуйтесь охолодженим шампанським і спостерігайте, як місто згасає, поки ви пливете на південь сонячною сільською місцевістю Франції. Насолоджуйтесь вишуканим обідом у чудово відреставрованому вагоні-ресторані, милуючись краєвидами. Пізніше насолодіться ніжною випічкою з чаєм або кавою у своїй каюті.
З настанням вечора вбрайтеся для гастрономічної вечері з сезонними інгредієнтами та вишуканими винами або безалкогольними напоями. Завершіть вечір у барі Bar Car «3674», де жива фортепіанна музика, фірмові коктейлі та позачасова елегантність створять атмосферу чистого гламуру.
День другий
СКАРБИ «IL BEL PAESE»
Прокиньтесь, насолоджуючись захопливими альпійськими краєвидами, а стюард поснідає у вашій каюті. Поки поїзд проноситься повз Доломітові Альпи та Венеціанську лагуну, зростає передчуття вашого прибуття до Ла-Сереніссіма. На борту відбудеться смачний обід.
Після прибуття на станцію Санта-Лючія, трансфер на човні доставить вас через канали до готелю Cipriani, вашого райського дому на наступні дві ночі. Зі захопливими краєвидами лагуни та репутацією вишуканого сервісу, готель Cipriani є втіленням венеціанського гламуру. Проведіть день у вільному часі, відпочиваючи біля легендарного басейну, досліджуючи сади Казанови готелю або насолоджуючись процедурами в новому спа-центрі.
Зверніть увагу: вечеря на другий день не включена до програми та оплачується власним коштом.
День третій
ДИВА ВЕНЕЦІЇ
Розпочніть свій день із розкішного сніданку з видом на лагуну, перш ніж досліджувати ремесленну спадщину Венеції. Насолоджуйтесь ексклюзивним відвідуванням форначе Орсоні, останньої ливарні скляної мозаїки міста, яка зазвичай закрита для публіки. Відкрийте для себе знамениту Бібліотеку кольорів з понад 3500 відтінками смальти та спостерігайте, як ремісники вручну виготовляють золоті мозаїки за багатовіковою традицією. Або ж зупиніться в готелі Cipriani на майстер-класі з виготовлення виробів з Белліні в барі Gabbiano та опануйте фірмовий коктейль Венеції.
З настанням вечора зберіться у нещодавно відремонтованому ресторані ORO, де шеф-кухар Массімо Боттура та шеф-кухар Ваня Гедіні пропонують вишукану інтерпретацію венеціанських смаків на березі лагуни, що стане ідеальним завершенням вашого перебування у Венеції.