09:00 Виїзд із Києва від станції метро «Теремки».
Ви знаєте, хто такий Макробрахіум Розенберга? Запрошуємо познайомитися, дізнатися технологію вирощування і скуштувати найбільшу, гігантську прісноводну креветку, яка може виростати до 30см. Її ще називають малайзійської креветкою в Індії, або черабін в Австралії. Зустрічається макробрахіум в усіх тропічних і субтропічних областях ІндоТихоокеанського регіону, живе в гирлах річок в Австралії, у В'єтнамі, в Новій Гвінеї та Малайзії і вирощується в Київській області.
На еко-фермі "Українська креветка" технолог виробництва розповість нам історію походження цього Аква бізнесу. На дегустації спробуєм креветку гріль з міксом салату і лаймом або сашимі сиру мариновану п'яну креветку або фонду - на Ваш вибір.
Далі - вже відомі, популярні Галайки. Білі кізочки чекають на спілкування, а ми знайомимось або ще раз зустрічаємось з фермою "Бабині кози", милуємось товариськими мешканцями зааненської породи, слухаєм розповіді і маловідомі факти про їх життя, і вчимося доїти. На дегустації сирів з бокалом вина буде представлена продукція, виготовлення якої займає від одного дня до кількох років. Сири "Фреш", "Павлик", "Шкіпер", "Галайський", а також молоко, масло, йогурт і мило з різними ароматами можна придбати в магазинчику ферми.
18:00 орієнтовний час повернення м.Теремки.