7:30 Виїзд, метро Харківська.
12:00 – 14:30 Приїзд до Полтави, оглядова екскурсія містом.
Під час нашої екскурсії затишними вуличками Полтави оглянемо Корпусний сад, де росте понад 70 видів дерев і кущів, а також клумби троянд і півоній. Цей сад розташований на Круглій площі, оточеній будівлями в стилі класицизму. Пройдемося вулицею П.Орлика, де збереглися елегантні маєтки дореволюційної доби.
На Соборному майдані помилуємося Свято-Успенським собором у стилі козацького бароко, а також Білою Альтанкою з чудовим видом на долину Ворскли. Не оминаємо Краєзнавчий музей, яскравий приклад українського модерну, і, звісно, зробимо фотосесію на тлі пам’ятника полтавській галушці!
14:30 Обід, переїзд до Музею пива і самогону.
15:30 Майстер-клас з виготовленню галушок. Екскурсія музеєм.
Наступна наша зустріч з галушками відбудеться вже після обіду, коли ми самі готуватимемо найвідоміший бренд Полтавщини під наглядом досвідчених кулінарів. Після чого споживатимемо…
Оглянемо єдиний у світі музей пива та самогону, де дізнаємось історію пивоваріння та принципи роботи самогонних апаратів. У експозиції представлені чани, казанки, пивні кружки і склянки різних часів, лабораторне обладнання, ваги, бочки та апарати для виробництва пива і самогону. Колекція налічує понад 600 експонатів, серед яких також є бочки різних розмірів, дубові та з царським тавром.
21:30 – 22:00 Орієнтовне повернення до Києва.