Один з найпопулярніших заміських закладів Львівщини, оточений сосновим лісом, на території є озеро, два дитячі майданчики, три ресторани, чотири катеджи, готель на 31 номер, дві сауни, два басейни.
Новий готельно-ресторанний корпус був відкритий в липні 2018 року. Чотириповерхова будівля готелю оснащена сучасним ліфтом. На першому поверсі знаходиться ряд номерів, ресепшн і ресторан. Другий і третій поверх - готельні номери. Конференц-зал (128 м2, розрахований на 120 осіб) знаходиться на четвертому поверсі, великий зал (Івент Хол) - на другому поверсі з безперешкодним входом з вулиці.
Котеджні корпуси готелю розташовані на березі озера. Номери виконані в стилі прованс, доповнює унікальність відпочинку гостей - гармонія з природою і здоровий сон. Свіже повітря, наповнене хвойним ароматом, здатне підбадьорювати і заспокоювати одночасно. Сімейний відпочинок в сосновому лісі подарує приємні моменти дорослим і дітям, а тиша і спокій, які панують тут, дозволять Вам забути про суєту міста. У котеджному корпусі всі 16 номерів різних категорій.
- зарядка для електромобілів ($)
Ресторан «Колиба»
Двоповерховий ресторан в українському стилі побудований з натурального дерева, всередині може комфортно розміститися до 120 чоловік. Заклад оточений затишними альтанками, які вміщають від 6 до 25 осіб. Одна з альтанок заслуговує на особливу увагу - вона закритого типу, захищена від несприятливих погодних умов, всередині є камін, розрахована на 40 чоловік. Вишукана кухня та професійне обслуговування забезпечать Вам чудовий настрій в атмосфері соснового лісу.
Ресторан «Аспарагус»
Ресторан відкритий в квітні 2018 року. Сучасний інтер'єр доповнює затишок і комфорт. «Вишенька на торті» - неперевершені страви і їх бездоганна презентація. Одного разу відвідавши цей заклад, Ви неодмінно захочете повернутися сюди і спробувати всі запропоновані страви. Ресторан розрахований на 110 осіб. Розташування закладу в одній будівлі з новим готелем дуже вигідне для проживаючих гостей.
Івент Хол «Криве Озеро»
Вишуканий інтер'єр, розкішний дизайн, страви української та європейської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря залишать у Вашій пам'яті незабутні враження про святкування урочистостей. У залі можна комфортно розмістити 220 осіб при замовленні банкетів і до 280 чоловік - для фуршетів та корпоративів.