Камбрільс відомий як один із найважливіших гастрономічних центрів на Коста-Дорада. Причина цього – найстаріша традиція різних закладів харчування від рибальських кабачків, що виникли тут ще на початку XX століття, до визнаних гурманами Іспанії та всього світу сучасних ресторанів.
Витоки традиційної кухні Камбрільса, яка зробила його практично столицею гастрономії всього узбережжя, лежать у так званих «плавучих тавернах», розташованих прямо на рибальських човнах. На них готують їжу зі свіжих, щойно виловлених риб та морепродуктів. Також гастрономічні традиції Камбрільса з'явилися завдяки єдиній у провінції Школи готельної справи та туризму.
Головними «постачальниками» продуктів для приготування їжі є земля та море. Якщо брати агрономію, то йдеться про цитрусові, артишоки, картоплю, помідори, салат, кабачки і так далі. З морських продуктів використовують практично все.